Ποικιλία από τη φάρμα Santissimo, το Topázio είναι γνωστό για τους κίτρινους καρπούς του και την εξαιρετική παραγωγή του. Είναι αποτέλεσμα διασταύρωσης μεταξύ Catuaí Κίτρινο και 'Mundo Novo', χαρακτηρίζεται ως σταθερός καφές, προσαρμόσιμος στο Cerrado του Μίνας Ζεράις.
Οι αποφλοιωμένοι κάσιους είναι βρώσιμοι σπόροι που έχουν αφαιρεθεί από το σκληρό και τοξικό τους κέλυφος. Προέρχονται από το δέντρο του κάσιους (Anacardium occidentale) και στη συνέχεια υποβάλλονται σε επεξεργασία για να αφαιρεθεί η εξωτερική τους επένδυση, καθιστώντας τον εσωτερικό σπόρο έτοιμο προς κατανάλωση. Οι αποφλοιωμένοι κάσιους εκτιμώνται ευρέως για τη γλυκιά τους γεύση και την τραγανή τους υφή.
Η λευκή ζάχαρη είναι ένας κρυσταλλωμένος καθαρισμένος γλυκαντικός παράγοντας που προέρχεται από την ζαχαροκάλαμο ή τη ζαχαρότευτλο. Είναι ο πιο συχνά χρησιμοποιούμενος τύπος ζάχαρης στα νοικοκυριά και τη βιομηχανία τροφίμων για να γλυκάνει και να συντηρεί τρόφιμα και ποτά. Χημικά, η λευκή ζάχαρη αποτελείται κυρίως από σακχαρόζη.
Οι ξηροί καρποί είναι φρούτα των οποίων η περιεκτικότητα σε νερό έχει μειωθεί μέσω μιας διαδικασίας αποξήρανσης, είτε με φυσικές μεθόδους (όπως η αποξήρανση στον ήλιο), είτε με τεχνητές μεθόδους (όπως η αποξήρανση με ζεστό αέρα). Αυτή η διαδικασία επιτρέπει τη συντήρηση των φρούτων για μεγάλο χρονικό διάστημα, διατηρώντας παράλληλα τα απαραίτητα θρεπτικά τους συστατικά.
Η αραβική κόλλα, γνωστή και ως κόλλα ακακίας, είναι μια φυσική ρητίνη που εξάγεται από τους κορμούς και τα κλαδιά δέντρων του γένους Acacia, κυρίως από την Acacia senegal και την Acacia seyal. Χρησιμοποιούμενη εδώ και χιλιάδες χρόνια, η αραβική κόλλα εκτιμάται για τις παχύρρευστες, γαλακτωματοποιητικές και σταθεροποιητικές της ιδιότητες σε διάφορους τομείς, όπως η βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών.
Το βούτυρο καριτέ είναι ένα φυτικό λίπος που εξάγεται από τους καρπούς του δέντρου καριτέ (Vitellaria paradoxa), το οποίο αναπτύσσεται κυρίως στη Δυτική Αφρική. Χρησιμοποιούμενο εδώ και αιώνες για τις θρεπτικές και επανορθωτικές του ιδιότητες, το βούτυρο καριτέ είναι ένα πολύτιμο συστατικό στα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης δέρματος.
Η μπανάνα είναι ο βρώσιμος καρπός που παράγεται από πολλές είδη γιγάντιων πολυετών βοτάνων του γένους Musa. Καλλιεργείται κυρίως σε τροπικές περιοχές και εκτιμάται παγκοσμίως για τη γλυκιά της γεύση και την κρεμώδη υφή της. Υπάρχει σε διάφορες ποικιλίες, αλλά οι πιο κοινές είναι οι μπανάνες επιδόρπιο (μπανάνες Cavendish) και οι πλατάνια.
Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου, κυρίως από τις ποικιλίες Theobroma cacao, οι οποίες καλλιεργούνται ευρέως στην Αφρική. Το αφρικανικό βούτυρο κακάου εκτιμάται ιδιαίτερα για την ποιότητά του, την καθαρότητά του και τις μοναδικές του ιδιότητες, που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Η ζάχαρη είναι μια γλυκιά και κρυσταλλική ουσία που αποκτάται κυρίως από την ζαχαροκάλαμο και τη ζαχαρότευτλο. Χημικά, η ζάχαρη αποτελείται από σακχαρόζη, ένα μόριο που σχηματίζεται από τον συνδυασμό ενός μορίου γλυκόζης και ενός μορίου φρουκτόζης. Η ζάχαρη χρησιμοποιείται ευρέως ως γλυκαντική ουσία σε τρόφιμα και ποτά, καθώς και σε διάφορες μαγειρικές και βιομηχανικές εφαρμογές.
Η καστανή ζάχαρη είναι μια ποικιλία ζάχαρης που περιέχει μια ορισμένη ποσότητα μελάσας, η οποία της δίνει το καστανό χρώμα και τη χαρακτηριστική γεύση της. Μπορεί να παραχθεί με δύο κύριους τρόπους: προσθέτοντας μελάσα στη λευκή επεξεργασμένη ζάχαρη ή λιγότερο επεξεργάζοντας τη ζάχαρη ώστε να διατηρήσει ένα μέρος της φυσικής της μελάσας.
Η αραβική κόλλα, γνωστή επίσης ως κόλλα ακακίας, είναι μια φυσική ρητίνη που εξάγεται από τους κορμούς και τα κλαδιά δέντρων του γένους Acacia, κυρίως από την Acacia senegal και την Acacia seyal. Χρησιμοποιούμενη εδώ και χιλιάδες χρόνια, η αραβική κόλλα εκτιμάται για τις παχύρρευστες, γαλακτωματοποιητικές και σταθεροποιητικές της ιδιότητες σε διάφορους τομείς, όπως η βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών.
Αυτά τα φύλλα εξαιρέσεων καλλιεργούνται σε υψόμετρα από 1.300 έως 2.000 μέτρα και σε θερμοκρασίες μεταξύ 12 και 23 °C. Τα μεγάλα, ανοιχτόχρωμα πράσινα φύλλα, με την υψηλή αναλογία ασημένιων άκρων, αναπτύσσουν στην κούπα ένα γλυκό, λεπτό και ταυτόχρονα φρουτώδες άρωμα. Το εκχυλισμένο φύλλο έχει μια ανθώδη οσμή.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75° έως 80° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ: 1 έως 3 λεπτά
Ο κάσιους είναι ο βρώσιμος σπόρος σε σχήμα νεφρού του φρούτου του κάσιους, ενός τροπικού δέντρου που προέρχεται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, κυρίως καλλιεργούμενου σε τροπικές περιοχές του κόσμου, όπως η Ινδία, το Βιετνάμ και η Δυτική Αφρική. Επιστημονικά γνωστός ως Anacardium occidentale, ο κάσιους εκτιμάται για τη γλυκιά του γεύση και την τραγανή του υφή.
Σύγχρονος σχεδιασμός για αυτό το τραπέζι καφέ.
Επιφάνεια από γυαλί με αμμοβολή ή διαφανές που στηρίζεται σε διπλό ορθογώνιο πλαίσιο που διασταυρώνεται.
Διατίθενται διάφορες φινιρίσματα και μεγέθη. Άλλες διαστάσεις κατόπιν αιτήματος.
Μη φωτισμένα έπιπλα.
Εδώ, δεν συλλέγουμε τους πιο νεαρούς βλαστούς, αλλά το φύλλο του Souchong, φύλλα πιο ώριμα και μεγαλύτερα που προέρχονται από τις χαμηλές περιοχές των τσαγιών.
Μετά τη ζύμωση, αυτά τα φύλλα τοποθετούνται σε ζεστές σιδερένιες κατσαρόλες και ψήνονται για λίγο, μετά τα οποία το τσάι καπνίζεται σε ξύλα πεύκου πλούσια σε ρητίνη. Η διάρκεια του καπνίσματος καθορίζεται ανάλογα με την ποικιλία (Lapsang Souchong, Tarry Lapsang Souchong, Lapsang Souchong Crocodile).
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 2 έως 4 λεπτά
Σύγχρονος σχεδιασμός για αυτό το τραπέζι καφέ.
Επιφάνεια από γυαλί με σατινέ ή διαφανή φινίρισμα που στηρίζεται σε διπλό διασταυρωμένο ορθογώνιο πλαίσιο.
Διατίθενται διάφορες φινιρίσματα και διάμετροι. Άλλες διαστάσεις κατόπιν αιτήματος.
Έπιπλα χωρίς φωτισμό.
Το μοντέλο του τραπεζιού καφέ μας είναι το ιδανικό κομμάτι για να δημιουργήσετε έναν ζεστό χώρο σε ένα ξενοδοχείο ή VIP κλαμπ.
Αναφορά: 5704V
Διαστάσεις: 120 x 60 εκ.